STIGA har et bredt spekter av maskiner som passer for de aller fleste hageeiere.
De leveres med bensinmotor eller elektrisk motor med kabel eller elektrisk oppladbare.
Det oppladbare systemet består av gressklipper, som kan utvides med gresstrimmer , motorsag , stangsag , løvblåser.
Vi lagerfører Bioklipp maskiner.

STIGA har også robotklippere i forskjellige størrelser. Kan bearbeide områder helt opp til 10 mål.

Multiclip Plus 50 S

4.490,-

3.817,-

Multiclip med stor kapasitet. En gressklipper med håndtaket som lett kan reguleres i side og høyderetning. Chassiset er galvanisert, noe som gir god rustbeskyttelse. Klippebredden er 48 cm og maskinen er selvgående.

Produktinfo

Multiclip 47 QH

3.590,-

3.055,-

Lett Multiclipmaskin med Honda-motor. Gressklipperen har Honda-motor, stålchassis og kulelagrede kompositthjul. Klippehøyden kan stilles i 5 posisjoner, 31-75 mm. Klippebredden er på 45 cm.

Produktinfo

Multiclip 50 S H

4.690,-

3.990,-

Selvgående Multiclipmaskin med råsterk Honda-motor på 160 cc. Robust og fantastisk effektiv. Multiclipmaskinen har galvanisert stålchassis og en robust og sterk Honda-motor. Klippebredden er på 48 cm. Doble kulelagre i hjulene. Selvgående.

Produktinfo

Multiclip 47 AE

5.490,-

Hvis du har en middels stor hage og du virkelig ønsker å oppnå et perfekt klipperesultat med minimal anstrengelse er Stiga Multiclip 47 AE det perfekte valget. Laget av et robust stålchassiser er denne maskinen ikke selvgående Multiclip gressklipper som er utstyrt med en 80 V, 4 Ah-batteri motor og justerbart styre med mykt grep. Den komfortable sentraliserte klippehøydejusteringsspaken pluss det ergonomiske fremre håndtaket, gjør det super enkelt å håndtere maskinen. Klipper gresset i ekstra fine partikler og resirkulerer dem i plenen som naturlig gjødsel, du vil spare tid og penger. En 45 cm klippebredde gjør at denne Multiclip gressklipperen passer for mellomstore hager opp til 800 m2. (2016)

Produktinfo

Twinclip 50 SV h

7.990,-

6.790,-

Når du vil støvsuge gressplenen for «bøss». Med ny patentert kniv øker oppsamlingseffekten med 20-30%. Maskinen har et kraftig galvanisert chassis og en klippebredde på 48 cm. Honda-motoren er både stillgående og lettstartet. Gressklipperen er selvgående og har sentral klippehøydesinnstilling. Den har mange og enkle justeringsmuligheter for styret, tilkobling for hageslange ved rengjøring og solide bærehåndtak. Hastighetsregulering.

Produktinfo

Multiclip 47 S AE

5.990,-

5.092,-

Oppladbar selvgående Multiclip gressklipper. Klippebredden er 45 cm. Gressklipperen har stålchassis og hjul med doble kulelager. Motoren er en topp moderne elektrisk motor som bruker råsterke Litium-ion batterier på 80V/5Ah. Arbeidstiden er ca. 30-40 min. avhengig av gressets høyde og fuktighet. Ladetiden er ca. 75 min. Passer til tomter på ca. 800 m².

Produktinfo

Multiclip 50 S AE

6.990,-

En Multiclip gressklipper som kombinerer god ytelse og robusthet med stillhet og komfort. Stiga Multiclip 50 S AE er en 80V batteridrevet Multiclip klipper som sikrer deg den samme effektiviteten som en bensin gressklipper. Multiclip 50 S AE er det perfekte valget hvis du har en middels stor hage, og du ønsker å oppnå et perfekt klipperesultat med minimal anstrengelse. Det robuste stålchassiset til maskinen vil sikre deg høy ytelse og utholdenhet mens du tenker på miljøet. Stiga Multiclip 50 S AE er en selvgående Multiclip gressklipper og er utstyrt med en 80V 5 Ah batteri motor. Styret er utstyrt med mykt gripe materiale som garanterer en komfortabel og praktisk arbeidssituasjon, uten å bli lei av hageoppgaven.Denne batteridrevede gressklipperen er enkel å bruke, med en sentralisert klippehøydejusteringsspak som vil gjøre det super enkelt for deg å stille inn maskinen: høyden på de fem stillingene er mellom 31 og 75 mm. Stiga Multiclip 50 AE er perfekt for Multiclip: skjæringen blir klippet i ekstra fine partikler. Spar tid og penger ved å resirkulering det på plenen og bruk gresset som naturlig gjødsel. Den 48 cm klippebredden på knivene gjør Stiga Multiclip 50 AE Multiclip gressklipper tilpasset mellomstore hager opp til 700 m2. Kontroller ditt 80V 5 Ah lithium-ion batterinivå med batteriladeindikatoren. Et virkelig miljøvennlig alternativ til en bensin gressklipper.

Produktinfo

Multiclip Pro 50 S Svan

7.990,-

6.795,-

Multiclip Pro 50 S Svan er en Multiclip selvgående gressklipper designet for profesjonelle og lidenskapelig gartnere. Laget med et robust galvanisert stål chassis og den er utstyrt med profesjonelle funksjoner som AVS (Anti Vibrations System), aluminiumsfelger, komfortabel justerbart styre både i høyden og sidelengs for å klippe nær vegger. Utstyrt med en kraftig Honda GCV 160 cc motor og den har en klippebredde på 48 cm. Denne Multiclip gressklipperen er egnet for mellomstore hager opp til 1600 m2.(2017)

Produktinfo

MASPORT gressklippere moderne klippere med stål chassie og Briggs & Stratton toppventilerte motorer.

Markedets rimeligste selvgående maskin med elektrisk star.

Ariens LM 51 BIO

5.290,-

Velger du en bioklipper slipper du å tømme oppsamleren hver gang du klipper gresset. I tillegg slipper du å ha kompostbinge eller eget sted for oppsamling av gresset. Du behøver heller ikke gjødsle plenen så ofte som du ellers ville gjort da dette gjøres i samme prosess som klippingen.

Produktinfo

ARIENS GK 560

5.290,-

Ny serie med rimelige robuste Ariens klippere. Tre modeller som dekker behov fra 1000m2 og oppover til 2500m2. Alle tre har sentralhøydejustering slik at du med ett enkelt håndgrep tilpasser klippehøyden.

Produktinfo

Ariens LM 21 S

8.990,-

7.950,-

Denne gressklipperen fra Ariens er konstruert for å dekke behovene for både private og profesjonelle brukere. Med egenskaper som store bakhjul med differensial, trinnløs hastighetsregulering, kraftig og stor oppsamler er LM 21 klipperen fra Ariens designet for å kutte gress og ett langt liv!

Produktinfo